1 oktober 2019

Wanneer: 1 oktober 2019, 11.00-19.30 uur
Waar: Rijtuigenloods Amersfoort

Het is bijna zo ver! 1 Oktober barst het Festival Duurzame Mobiliteit voor de tweede keer los. Een festival voor iedereen met hart voor duurzame mobiliteit. Je bent van harte uitgenodigd om mee te doen en door te pakken in de transitie naar duurzame mobiliteit. Laat je inspireren door bestaande initiatieven en pak ter plekke je kans om te innoveren. Samen maken we het waar!

Je kunt kiezen uit zo’n 70 sessies, variërend van elektrisch vervoer en duurzame brandstoffen tot Mobility as a Service (MaaS), logistiek en fietsstimulering. Maar ook op het gebied van relevante prijsstrategieën voor duurzame mobiliteit, omgaan met transitiedynamiek en social (re)design. Dit alles om onze mobiliteit duurzamer en slimmer te maken, zoals afgesproken in het Klimaatakkoord. Kijk alvast op de website welke sessies voor jou interessant zijn! Ook spreekt Harm Jan Mostert van PNH over connected transport.

Het programma begint om 11:00 en duurt tot 19:30, zodat je niet in de spits hoeft te reizen. De Rijtuigenloods is vlakbij het centraal station van Amersfoort. Kom dus vooral met de trein, wel zo duurzaam. Mocht dat echt niet lukken en kom je liever met de auto? Kijk dan even of je een andere festivalbezoeker mee kunnen nemen. Vul je gegevens in via bijvoorbeeld BlaBlaCar en wie weet kun je samen reizen.