8 september 2020 - 17 september 2020

Tijd: 13.00 - 14.30 uur

Voor wie?

De Interactieve werksessie Data Top 15 is interessant voor wegbeheerders in een gemeente in Noord-Holland of Flevoland. Die zijn betrokken bij de processen m.b.t. geplande afwijkingen, verkeersmanagement en/of logistiek. We helpen ze graag bij uitdagingen die er liggen op het gebied van digitalisering en data! Hiervoor organiseren we een werksessie over de data top-15.en. Het zijn 2 identieke werksessies en je kunt zelf kiezen aan welke je wilt deelnemen (beide mag natuurlijk ook).

Wanneer?

Dinsdag 8 september 13.00-14.30 uur.

Donderdag 17 septemnber 10.00-11.30 uur.

Hoe meld ik me aan?

Bij Tijmen van Heukelingen: t.van.heukelingen@amsterdam.nl

Wat is er te doen/zien in de werksessie?

In deze werksessie willen we van drie processen (geplande afwijkingen, verkeersmanagement en logistiek) graag van jullie horen hoe deze processen in jullie gemeente lopen, wat er goed gaat, wat er beter kan en waar wij wellicht bij kunnen helpen. Zo willen we bijvoorbeeld inventariseren welke systemen jullie gebruiken en welke data wordt verzameld. Ook willen we graag inventariseren wat de stand van zaken is ten aanzien van Dynamische parkeerdata, iVRI en fietsdata.

Daarnaast zullen we ook terugkoppeling geven vanuit ons Regionaal Data Team en de landelijke voortgang.

Tijdens deze werksessie maken we gebruik van Mentimeter, instructies voor het gebruik hiervan worden tijdens de werksessie verstuurd.

Als je van mening bent dat andere mensen uit je organisatie ook geïnteresseerd zijn of een bijdrage kunnen leveren deel dan deze link gerust binnen je organisatie.

Vriendelijke groet namens het gehele RDT van Noord-Holland en Flevoland,

Jasper Soetendal | Data-expert MRA-platform Smart Mobility.

Alex Smienk | Vervoerregio Amsterdam

Marcel Sukel | Provincie Noord Holland

Job Steneker | Provincie Flevoland

Vincent Lau, Tijmen van Heukelingen | Voorzitter Regionaal Data Team Noord-Holland en Flevoland.