19 september 2019

Kennisdelen – Ontmoeten – Samenwerken

Wil je in één dag op de hoogte zijn van de belangrijkste innovaties in je vakgebied, zien wat er speelt bij andere organisaties én je netwerk uitbreiden? Kom op donderdag 19 september naar de landelijke WOW-dag voor weg-, vaarweg- en waterbeheerders in de Blokhoeve in Nieuwegein.

Thema’s waarin wij met elkaar het verschil maken

De toekomst van het weg, vaarweg en waterbeheer zit vol uitdagingen die we maar gedeeltelijk kennen. Daarnaast gaan de ontwikkelingen razendsnel.

Tijdens de WOW-dag staan die thema’s centraal, waar wij als beheerders van weg, vaarweg en water samen het verschil kunnen maken. Denk aan klimaat en circulariteit, Smart Mobility, assetmanagement, data en nog veel meer. Door elkaar te ontmoeten, onze successen en uitdagingen met elkaar te delen en elkaar wat te gunnen komen we samen een stap verder.

Kom ook!

Kies jouw eigen interactieve workshops, neem plaats in de collegebanken bij de WOW-university, luister naar het ronde tafel gesprek en ga in gesprek met je bestuurder. Ook hoor je op deze dag welk project of welke projecten de prestigieuze WOW-prijs voor beste samenwerking winnen. Bekijk de top 3 en breng je stem uit

Wat je ook kiest, je gaat gegarandeerd met een flinke dosis inspiratie, nieuwe contacten en frisse werklust weer naar huis!

Programma

9.00 uur – Ontvangst en registratie
9.30 uur – Opening WOW-dag 2019 door dagvoorzitter Kim Coppes
9.40 uur – Ronde tafel gesprek met Julie van Heteren, Jelle Roorda, Perry van der Weijden, Jenne van der Velde en Edwin Kaats. Begeleid door dagvoorzitter Kim Coppes en Eric Diepstraten van Rijkswaterstaat.
10.15 uur – Video’s voor de WOW-prijs
10.30 uur – Pauze
11.00 uur – Keuzeronde 1: WOW-university – kies een van de vijf lezingen uit onderstaand overzicht
12.00 uur – Netwerklunch met informatiemarkt
13.00 uur – Keuzeronde 2: inhoudelijke workshops over weg-, vaarweg en waterbeheer. Zie onderstaand overzicht
14.15 uur – Keuzeronde 3: workshops over de toekomst en innovatie. Zie onderstaand overzicht
15.15 uur – Bekendmaking WOW-prijs en publieksprijs
15.45 uur – Kampvuurgesprek met bestuurders
16.15 uur – Plenaire afsluiting door Frans Miggelbrink
16.30 uur – Borrel tot 17.30 uur