27 november 2019 - 28 november 2019

Samen naar een mobiele toekomst

Vakbeurs Mobiliteit is hét platform voor innovatie, kennis en netwerkkansen in het vakgebied. Draagt u als professional ook bij aan de toegankelijkheid, duurzaamheid en mobiliteit van steden? Lees hieronder dan zes redenen waarom dit evenement in uw agenda moet staan.

6 redenen om te bezoeken
 1. Hier wordt de toekomst van mobiliteit bepaald

  Er is wereldwijd een enorme omslag gaande op het gebied van mobiliteit. Internationaal worden nieuwe slimme concepten gelanceerd, en ook in Nederland wordt het draagvlak voor deze innovaties steeds groter. Van zelfrijdende auto’s en drones, tot MaaS en circulair bouwen: op de beursvloer worden over ieder onderdeel van mobiliteit gesprekken gevoerd en beslissingen gemaakt.

 2. Bespaar zeeën van tijd

  Wilt u weten welke nieuwe producten, diensten, innovaties en partijen voor uw werk van belang zijn? De hele markt is gedurende twee dagen op één plek voor u verzameld. Dat bespaart dus een hoop zoekwerk en losse afspraken.

 3. Inspirerende sessies

  Tijdens de beurs kunt u aanschuiven bij hoogwaardige kennissessies over uiteenlopende thema’s en vraagstukken. Zo leert u in een inspirerende omgeving alles over de laatste trends en ontwikkelingen.

 4. Laagdrempelig en ongedwongen netwerken

  Op de beursvloer bent u overal welkom voor een goed gesprek, en schudt u de hand met mensen die via mail of telefoon lastig bereikbaar zijn. Daardoor is de vakbeurs hét netwerkmoment van het jaar.

 5. Onmisbaar voor iedere professional in het vakgebied

  Het maakt niet uit of u ambtenaar, adviseur, ontwerper, of ander soort professional uit het vakgebied bent. Een mobiel Nederland ontstaat juist wanneer iedereen met elkaar samenwerkt. Op de beursvloer komen meer dan 2.300 van uw vakgenoten samen. Ook u bent een essentiële speler in dit netwerk.

 6. Kosteloos en zorgeloos

  Een bezoek aan de beurs kost niets. Toegang tot de beursvloer én de lezingen is gratis. U kunt kosteloos bij het beursgebouw parkeren en gebruik maken van de pendeldienst van/naar Station Houten. Er wordt bovendien de hele dag koffie, thee en fris geserveerd.