De Provincie Noord-Holland, Provincie Flevoland, Gemeente Amsterdam en Vervoerregio Amsterdam zoeken samen oplossingen om drukte in de openbare ruimte tegen te gaan. Daarom is het project ‘Scale up Bezoekersstromen’ gestart.

Experts in data aggregeren, voorspellen of gedragsbeïnvloeding die bezoekersstromen in de metropoolregio Amsterdam kunnen toepassen, kunnen vanaf nu meedoen aan het project.

De vier overheden zijn met de ambitie van start gegaan gezamenlijk de markt (startups, scaleups, MKB’s, corporates) uit de dagen om met oplossingen te komen. We zijn gedurende het project bezig om nog meer overheden uit de MRA te werven die ook de behoefte hebben om een of meerdere oplossingen in te kopen.

Innovatieve ondernemers ontwikkelen samen een nieuwe systeemoplossing. Deze willen we tijdens twee grote toepassingsmomenten aanscherpen, opschalen en erna inkopen. Daarbij krijgen de ondernemers steun van kennispartners zoals AMS institute, Johan Cruijff Arena en Floriade Almere.

Meedoen werkt zo; We vragen jullie als keten aan te melden. Een keten is een combinatie van ondernemers die samen de juiste expertise hebben om dit project aan te kunnen. De belangrijkste voorwaarde is dat jullie samen als keten aantoonbare ervaring hebben op drie gebieden:

  • Data aggregatie
  • Voorspellen
  • Gedragsbeïnvloeding

Meer informatie en inschrijven vindt u op www.innovatiepartners.nl.