Laat je inspireren en ‘get connected’ tijdens onze netwerkbijeenkomst die wij in het kader van de landelijke Connected Transport Week organiseren. De bijeenkomst staat helemaal in het teken van ‘What’s next!? Let’s get connected’.

In 2022 is de Connected Transport Corridor Amsterdam – Westkant uitgerold, waardoor transport in de MRA-regio weer een stuk slimmer en duurzamer is geworden. Erik Nagel (R.Nagel Transport b.v.) en Richard Bouwmeester (Dobbe Transport b.v.) maken als één van de eerste transporteurs gebruik van de toepassingen zoals bijvoorbeeld slimme verkeerslichten en waarschuwingen voor gevaarlijke situaties. Wat zijn hun ervaringen met het in gebruik nemen van deze toepassingen? Welke opbrengsten voorzien ze hierbij? Ze vertellen het op onze netwerkbijeenkomst. Graag beantwoorden ze ook jouw vragen.

Wil je weten welke andere logistieke initiatieven op het gebied van digitalisering komend jaar in de MRA-regio gaan spelen? Hoe je je daarop kunt voorbereiden? En ben je benieuwd wat deze initiatieven voor jou kunnen betekenen? Vanuit de drie ports (Schiphol Airport, Port of Amsterdam en Royal FloraHolland) kijken we naar de komende jaren (what’s next?) en zoomen we in op de gevolgen voor direct betrokken partijen.

Programma Netwerkbijeenkomst

15.00 – 15.30 uur        Connect met CTC en mededeelnemers.
15.30 – 16.15 uur        In gesprek met…
16.15 – 17.00 uur        What’s next? – Doorkijk naar grote projecten in de regio.
17.00 – 18.00 uur        Netwerkborrel

Aanmelden netwerkbijeenkomst

Get connected en meld je voor deze netwerkbijeenkomst aan vóór 25 mei 2023 via deze link.

Meer informatie over CTC Amsterdam Westkant

Wil je nu al meer weten over CTC? Bekijk dan de video van de aftrap van CTC of kijk op amsterdamlogistics.nl.

Aanmelden afsluiting Connected Transport Week diner

Aansluitend organiseert het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat een diner, ter afsluiting van de Connected Transport Week. Hiervoor ben je van harte uitgenodigd. Aanmelden doe je via deze link.

Connected Transport Week 5-9 juni

In de Connected Transport Corridor Week (5 t/m 9 juni 2023) laten verschillende regio’s in Nederland zien dat Connected Transport inmiddels een feit is. Denk aan informatie vanuit slimme verkeerslichten en actuele verkeersinformatie via de boordcomputer. Onder meer in regio Amsterdam, Brabant en Zeeland kun je tijdens de Connected Transport Week ervaren hoe logistiek duurzamer en efficiënter wordt met slimme mobiliteitsoplossingen voor transport. Binnenkort volgt meer nieuws over het programma, via de website van Dutch Mobility Innovations. Heb je voor nu vragen of wil je een actieve bijdrage leveren? Stuur dan een mail naar info@connectedtransportcorridors.nl.