In navolging van ons event in 2018, laten we opnieuw zien hoe Smart Mobility bijdraagt aan de mobiliteitsvraagstukken in de MRA. Om de kennis te delen, van elkaar te leren en samen verder te komen, organiseren we dit najaar een vierdaags-festival. Het Smart Mobility MRA festival 2020 vindt grotendeels online plaats, soms op locatie (als het kan) en met een programma dat we samen met jou opstellen. Kortom, net zo slim, groen en veilig georganiseerd als de onderwerpen die we bespreken.

Wanneer en hoe?

Op maandagochtend 16 november trappen we af met een digitale liveshow, vanuit huis of op kantoor te volgen. De rest van de week zijn er volop sessies in allerlei on- en offline werkvormen. Denk aan werkateliers, masterclasses en verkennende Smart Mobility-safari’s. Een ding hebben ze gemeen: alle sessies geven antwoord op vragen die leven bij professionals en nieuwkomers binnen de vijf smart mobility-thema’s van ons platform.

Jouw sessie op ons podium: het festival maken we samen!

Tijdens het festival willen we leren van elkaar. Daarom vragen we je om jouw kennis te delen en een programmaonderdeel te verzorgen. Dit geeft jou ook gelegenheid om tijdens je sessie input op te halen bij je publiek.

Daarnaast stemmen we het aanbod graag af op de behoefte. Dus heb je vragen over smart mobility? Ben je aan het puzzelen welke slimme techniek bijdraagt aan jouw opgaven? Laat ons weten welke kennis jij zoekt. Zo krijgen we een festival dat informeert en inspireert voor en dankzij jou. Een win-win dus! Kom maar op met die input!

Meer over het programma en inschrijven

Zet het Smart Mobility MRA Festival 2020 van 16 tot en met 19 november alvast in je agenda, te beginnen met de digitale liveshow op maandagochtend. Kijk voor meer informatie op de website van het event. smartmobilitymrafestival.nl. En volg ons op LinkedIn linkedin.com/smart-mobility-mra en tag ons via #SMOBfestival2020