MRA Smart Mobility is op zoek naar een nieuwe platform-manager. Als manager van ons platform zorg je voor samenwerking, oplossingen en slagkracht om innovaties te stimuleren en versnellen. Zo help je mee om de groeiende Metropoolregio Amsterdam bereikbaar, veilig en leefbaar te houden. Enthousiast geworden? Lees dan snel verder!

Om deze functie goed uit te kunnen oefenen, heb je een afgeronde WO-opleiding en minimaal drie jaar ervaring in programmamanagement met complexe programma’s. Strategisch opereren in de samenwerking, zowel ambtelijk als bestuurlijk is jou op het lijf geschreven. Als manager ben je een klankbord en inspirator voor de zes thematrekkers,. Samen met je team draag je oplossingen aan die de partners helpen op het gebied van slimme mobiliteit. Je vertaalt trends en ontwikkelingen naar concrete oplossingen. Je zorgt voor verbinding met het brede netwerk in de MRA en landelijk, zoals met Amsterdam Smart City, de Economic Board, kennisinstellingen in de MRA en het ministerie van I&W. Verder maak je onder andere het jaarplan, de voortgangsrapportage en het jaarverslag. De functie is voor 36 uur per week.

Metropoolregio Amsterdam

In deze functie werk je voor de Metropoolregio Amsterdam. De Metropoolregio Amsterdam (MRA) is het samenwerkingsverband van de provincies Noord-Holland en Flevoland, 32 gemeenten en de Vervoerregio Amsterdam. Op MRA-schaal werken we binnen de drie inhoudelijke platforms Economie, Ruimte en Mobiliteit aan een sterke regio. De platform-manager wordt door de Vervoerregio Amsterdam geleverd aan de MRA.

Enthousiast geworden?

Ben jij die communicatieve teamplayer die structuur kan aanbrengen in een onzekere en dynamische omgeving? Heb je ervaring in het werken bij de overheid? En heb je kennis over en ervaring met smart mobility? Stuur dan voor 23 juli 2021 je cv en motivatiebrief naar hrm@vervoerregio.nl. De volledige vacature vind je hier.