Wil jij smart mobility in de regio Amsterdam verder brengen? Als senior regisseur van ons MRA-platform Smart Mobility zorg je voor samenwerking, oplossingen en slagkracht om innovaties te stimuleren en versnellen. Zo draag je bij aan het bereikbaar, schoon, veilig en leefbaar houden van de groeiende Metropoolregio Amsterdam.

Jouw rol

Als senior regisseur ben je de strategisch adviseur van MRA-platform Smart Mobility. Je begeleidt de partners van MRA in de mobiliteitstransitie. Jij helpt hen bij barrières en brengt hen bij elkaar met als doel samen tot oplossingen te komen en de best bereikbare stedelijke regio te worden. Je doet dit niet alleen, maar werkt nauw samen met de thematrekkers op de zes thema’s, de partners en collega’s, en in verbinding met het landelijk speelveld en de Europese ontwikkelingen volgend. Hiervoor heb je bijvoorbeeld wekelijks contact met het ministerie van IenW.

Je komt te werken in een dynamisch en slagvaardig team. Er heest een informele werksfeer en jouw initiatief en verbindingskracht worden gewaardeerd.

Wie zoeken wij?

Voor deze bijzondere rol zijn wij op zoek naar een netwerker met goede politiek-bestuurlijke voelsprieten en doorzettingskracht. Je bent bevlogen en enthousiast om oplossingen aan te jagen om de bereikbaarheid en leefbaarheid van de regio te verbeteren. We zoeken een pionier, die nieuwsgierig is naar ontwikkelingen op Smart Mobility en in het netwerk.

Meer weten?

Denk je dat deze rol je op het lijf is geschreven? Lees dan meer over de functie, opgave en organisatie op de website van Leeuwendaal. Je kunt hier ook direct solliciteren.